Rüyada yüksek yerden atlamak

Rüyada yüksek yerden atlamak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden atlamak gördüyseniz:

  • Eksikleri tamamlamanız gerekebilir.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerden atlamak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek başın borçlularla belaya gireceğine, işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden havuza atlamak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek rütbenin yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments