Rüyada yüksek yerde çıkmak

Rüyada yüksek yerde çıkmak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, varını yoğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde çıkmak gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce, yeni gelişmelerin ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Rüyada yüksek bir yerden çıkmak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerden çıkmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde çıkmak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına alamet eder.

Rüyada kendini yüksek bir yerden atmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, başının belaya girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek adaletin geleceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments