Rüyada yüksek tepeden inmek

Rüyada yüksek tepeden inmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek tepeden inmek gördüyseniz:

  • Her türlü yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada yüksek bir tepeden inmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada yüksek tepeden inmek ilerledikçe ilerleyeceğine, umutlarının tazeleneceğine inanılır.

Rüyada karlı tepeden inmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada bir tepeden inmek rahatlığa ereceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik tepeden inmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada tepeden aşağı inmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden koşarak inmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işarettir.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak onun yolundan ayrılmayacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments