Rüyada yüksek bir yerde olduğunu görmek

Rüyada yüksek bir yerde olduğunu görmek büyük bir işe kavuşacağına, dik durmaya çalışacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuyla kararlı şekilde uğraşmaya hala hazır olmaya bilirsiniz.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden denize bakmak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden manzara izlemek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada birini yüksek yerden atmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden havuza atlamak kişinin adeta gençleşeceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, hak yolundan ayrılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments