Rüyada yüksek bir dairede oturmak

Rüyada yüksek bir dairede oturmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir dairede oturmak gördüyseniz:

  • Kendinize olduğu kadar ona da hoşgörülü olun.

Rüyada yüksek bir dairede oturmak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yuvarlak daire görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaat daire görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir daire görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, ele geçen kazancın artacağına işarettir.

Rüyada daire başkanı görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına delalet eder.

Rüyada ev daire görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, eşlerin boşanacağına işaret eder.

Rüyada devlet dairesine gitmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet dairesine girmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments