Rüyada balığa yem vermek

Rüyada balığa yem vermek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığa yem vermek gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Rüyada köpek balığına yem olmak kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada balık yem atmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada balık yemeye gitmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet etmektedir.

Rüyada balıklara yem vermek büyük başarıların göğüsleneceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıklara yem olmak sinirlerinin yıpranacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek birçok işin birlikte yapılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalettir.

Rüyada balığa yem vermek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığa yem atmak ticaret adamı (kadını) olacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments