Rüyada balık yemeye gitmek

Rüyada balık yemeye gitmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, kişinin muradına ereceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada balık yemeye gitmek gördüyseniz:

  • Aranızdaki durum karşılıklı olarak birbirinizi anlamak için gayret göstermemenizden kaynaklanmaktadır.

Rüyada balık yemeye gitmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada yemenue gitmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek yemeye gitmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı yemeye gitmek allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada balık yemi görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada köpek balığına yem olmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık yem atmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments