Rüyada balığa sarmak

Rüyada balığa sarmak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, çok para kazanılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada balığa sarmak gördüyseniz:

  • Dayanılması zor fırsatlar zorlu da olsa müdahalenizi gerektiriyor.

Rüyada balığa sarmak sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine tabir olunur.

Rüyada dolma sardığını görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulur.

Rüyada yumak sarmak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine yorulur.

Rüyada birinin yarasını sarmak sosyal çevrenin değiştirileceğine, siparişlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara lahana sarmak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kara lahana dolması sarmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, şansın döneceğine işarettir.

Rüyada karınca sardığını görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına tabir olunur.

Rüyada üzüm yaprağı sarmak çok rahat bir şekilde çalışacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments