Rüyada birinin yarasını sarmak

Rüyada birinin yarasını sarmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, geçim derdi yaşamayacağına, kolaylık sağlayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yarasını sarmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabileceksiniz.

Rüyada birinin yarasını sarmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yara sarmak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada bebek sarmak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada lahana dolması sarmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yumak sarmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işarettir.

Rüyada kefene sarmak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ip sardığını görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı sarmak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments