Rüyada dolma sardığını görmek

Rüyada dolma sardığını görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, sorunların yakında son bulacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada dolma sardığını gördüyseniz:

  • Bir haberin ardından ilginç bir buluşma gelebilir.

Rüyada dolma sardığını görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolma sarmak işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kara lahana dolması sarmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada lahana dolması sarmak yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada börek sarmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iplik sarmak dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine rivayet eder.

Rüyada başa havlu sarmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada bebek sarmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments