Rüyada yukarıya çıkmak

Rüyada yukarıya çıkmak onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada yukarıya çıkmak gördüyseniz:

  • Tepkisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına delalet eder.

Rüyada yukarıya çıkmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak yeni iş kapılarının açılacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret eder.

Rüyada yokus yukarı çıkmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan yukarı çıkmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine inanılır.

Rüyada asansörde yukarı çıkmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörle yukarıya çıkmak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments