Rüyada böreklik yufka görmek

Rüyada böreklik yufka görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, yaraların merheminin bulunulacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada böreklik yufka gördüyseniz:

  • Hayatınızın istediğiniz gibi ilerlemeyen veya beklentilerinizi karşılamayan bölümlerinde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada yufkadan börek yaptığını görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada yufkadan börek yapmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına inanılır.

Rüyada yufkadan börek görmek masa başı bir işe girileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada yufka böreği görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına alamet eder.

Rüyada böreklik yufka görmek işlerin yoluna sokulacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yufka börek yemek çözüm bulmak için fikir danışacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına inanılır.

Rüyada yufka börek görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yufka börek yapmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments