Rüyada yorganın altında yatmak

Rüyada yorganın altında yatmak çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada yorganın altında yatmak gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız kişilerle bağları kuvvetlendirmeniz geçmişte başarısız olmuş bir hedefin gerçekleştirilmesine yardım edebilir.

Rüyada yorganın altında yatmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına işarettir.

Rüyada yorgan altında yatmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yatmak işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorganda yatmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada yorganla yatmak kara ve yaslı günler geçireceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada yorganda altın görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yorganın altına girmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments