Rüyada yorganda altın görmek

Rüyada yorganda altın görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yorganda altın gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularda belli değişiklikler yapmak veya işin içine girmek için baskı altında hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada yorganın altına girmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına yorulur.

Rüyada yorganın altında yatmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada yorgan altında uyumak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada yorganın altında olmak gönülsüzce bir yere gideceğinize, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada yorgan altında yatmak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet eder.

Rüyada yorgan altına girmek mutluluktan havalara uçacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada yorganda altın görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada yorgan altında olmak rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments