Rüyada ölmüş birine bal yedirmek

Rüyada ölmüş birine bal yedirmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dinde tartışmaya, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına inanılır.

Rüyada ölmüş birine bal yedirmek gördüyseniz:

  • Pazarlık esnasında adil olmayı başarabilirseniz maddi içerikli duygusal konuların çözümü daha kolay olabilir.

Rüyada ayıya bal yedirmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada başka birinin bal yediğini görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Rüyada bal yedirmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının bal yediğini görmek rızkının çeşitleneceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada ölen birine bal yedirmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, ondan şifa göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğuna bal yedirmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada eşinin bal yediğini görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada bebeğe bal yedirmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, sevinç ve mutluluğa delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments