Rüyada yeşil minibüs görmek

Rüyada yeşil minibüs görmek hayattan her istediğini alacağına, allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil minibüs gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda kazanan taraf olabileceğiniz şekilde geliştirmelisiniz.

Rüyada yeşil minibüs görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine delalet eder.

Rüyada minibüste olduğunu görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yolcu minibüsü kullanmak alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz minibüse binmek allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada minibüsle gezmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı minibüs sürmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada minibüs kazası görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına işarettir.

Rüyada minibüsle gitmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments