Rüyada yokuş yukarı çıktığını görmek

Rüyada yokuş yukarı çıktığını görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada yokuş yukarı çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı iş, plan ya da yaratıcılık isteyen konularda daha faydalı, verimli, işe yarar ya da estetik fikirleriniz varsa, dile getirmenizde fayda var.

Rüyada yokuş yukarı çıktığını görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı yürüdüğünü görmek başına uğursuz olayların geleceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada yokuş yukarı bisiklet sürmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına inanılır.

Rüyada yokuş yukarı bisiklet görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Rüyada yokuş yukarı araba sürmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına alamet eder.

Rüyada yokuş yukarı araba kullanmak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı araba itmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yokuş yukarı gitmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments