Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak karşılığını bulacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak gördüyseniz:

  • İş veya aşk hayatınız ya da ailenizle veya gayrimenkullerinizle ilgili problemler, aksilikler ya da ertelemeler ortadan kalkmaya başlıyor.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada yıldız kayması dilek dilemek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kayıp dilek tutmak dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, maddi açıdan ferahlamaya rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kayınca dilek tutmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments