Rüyada yılanlı göl görmek

Rüyada yılanlı göl görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, ömür boyu başarılı olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada yılanlı göl gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada göl içinde yılan görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl kenarında yılan görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölde yılan görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada yılanlı göl görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada gölün içinde yılan görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yapay göl görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göl akarsu görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak göl görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments