Rüyada yılanı ısırırken görmek

Rüyada yılanı ısırırken görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı ısırırken gördüyseniz:

  • Gerekli düzenleme, düzeltme veya değişiklikleri yapabilirseniz, ilerleme ya da genişleme sağlanabilecek büyük olaylarda önünüzü açabilecek davet, teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada yılan ısırması görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ısırmaya çalışan yılan görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalettir.

Rüyada siyah yılan ısırması görmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada yılanın ısırmasını görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine inanılır.

Rüyada başkasını yılan ısırmasını görmek parasal krizler yaşanacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ısıran yılan görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına inanılır.

Rüyada yeşil yılan ısırması görmek çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, gözyaşının dineceğine delalet eder.

Rüyada yılanın ısırmaya çalıştığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments