Rüyada yılanın dokunduğunu görmek

Rüyada yılanın dokunduğunu görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada yılanın dokunduğunu gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada yılana dokunmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada yılana dokunduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, fikirlerinin can bulacağına inanılır.

Rüyada yılanın dokunduğunu görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine tabir olunur.

Rüyada boka dokunmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına alamet eder.

Rüyada hamile birine dokunmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın bacağına dokunmak parasal krizler yaşanacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği insana dokunmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birine dokunmak sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, umutsuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments