Rüyada yılanın ağzını bağlamak

Rüyada yılanın ağzını bağlamak aile hayatının bozulacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzını bağlamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, ailenizde veya evinizde rahatsız edici ufak tefek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada yılanın ağzını bağlamak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına işarettir.

Rüyada köpeğin ağzını bağlamak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yılan bağlamak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada yılanı bağlamak sevgi göreceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ağzına yılan girdiğini görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada ağzı açık yılan görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işarettir.

Rüyada birinin ağzından yılan çıktığını görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan ağzı görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments