Rüyada yılanı hapsetmek

Rüyada yılanı hapsetmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, malının artmasına, bereketlenmesine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı hapsetmek gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Rüyada yılanı hapsetmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan hapsetmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulur.

Rüyada bir odaya hapsedilmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanı hapsetmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada birini hapsetmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapsedildiğini görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada odaya hapsedilmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına işarettir.

Rüyada birinin hapsedildiğini görmek büyük başarılara imza atacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments