Rüyada düşmanı hapsetmek

Rüyada düşmanı hapsetmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına işarettir.

Rüyada düşmanı hapsetmek gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Rüyada düşmanı hapsetmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi hapsetmek rahat ve güzel günler geçireceğine, hasret ve özlem gidereceğine delalettir.

Rüyada yılanı hapsetmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına işarettir.

Rüyada domuzu hapsetmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işaret eder.

Rüyada fareyi hapsetmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arıyı hapsetmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından hapsedilmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir eve hapsedilmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments