Rüyada yılan yemek ve kusmak

Rüyada yılan yemek ve kusmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yılan yemek ve kusmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle yeni ilişkiler geliştirebilir ya da mevcut olanı mükemmel hale getirebilirsiniz.

Rüyada yılan eti yemek ve kusmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulur.

Rüyada yılan yemek ve kusmak işlerinin hep yolunda gideceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine tabir olunur.

Rüyada yılan kusmak iş hayatındaki başarılarının artacağına, istediği arabaya bineceğine yorulur.

Rüyada çiğ et yemek ve kusmak gönül yaralarının iyileşeceği, çok iyi işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada balık yemek ve kusmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemek yerken kusmak işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet eder.

Rüyada yediğin yemeği kusmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına inanılır.

Rüyada kusmak yemek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments