Rüyada yılan yakaladığını görmek

Rüyada yılan yakaladığını görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan yakaladığını gördüyseniz:

  • Yanlış veya zaman kaybı olduğu süreç içinde anlaşılacak iş ya da projelere imza atmamakta veya başlamamakta fayda var.

Rüyada yılanı kafasından yakalamak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı yakalamak mevki kazanacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına işarettir.

Rüyada suda yılan yakalamak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada oltayla yılan yakalamak aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada sarı yılan yakalamak iyi bir aile reisi ve baba olacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan yakalamak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına delalet eder.

Rüyada denizden yılan yakalamak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments