Rüyada sarı yılan yakalamak

Rüyada sarı yılan yakalamak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Rüyada sarı yılan yakalamak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada sarı balık yakalamak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada sarı kanarya yakalamak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı muhabbet kuşu yakalamak neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına delalet eder.

Rüyada büyük yılan yakalamak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada yılan yakalamak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada suda yılan yakalamak duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments