Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek

Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, alım gücünün artmasına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, yönetici makamına oturacağına delalet eder.

Rüyada yılan balığı yakaladığını gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışabilirsiniz.

Rüyada yılan balığı yakalamak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada nehirden balık yakalamak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak suda balık yakalamak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada eliyle balık yakalamak allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına tabir olunur.

Rüyada balık sürüsü yakalamak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına delalettir.

Rüyada balığı elle yakalamak yüklü bir miktar borç verileceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suda balık yakalamak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments