Rüyada yılan yakalamak

Rüyada yılan yakalamak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine tabir olunur.

Rüyada yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Rüyada yılanı kafasından yakalamak geçici olarak rahatsızlanacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada denizden yılan yakalamak edilen duaların kabul olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan yakalamak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yeşil yılan yakalamak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla yılan yakalamak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yılan yakalamak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına inanılır.

Rüyada suda yılan yakalamak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada yılan balığı yakalamak adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments