Rüyada uzun silah görmek

Rüyada uzun silah görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, rızkından ve gelirinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun silah gördüyseniz:

  • Olumlu bir eğilim içinde olmanız özel veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada uzun namlulu silahla vurulmak yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun namlulu silah görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada uzun silah görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Rüyada kafasına silah dayandığını görmek rahata kavuşacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada silahla köpek öldürmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Rüyada büyük silahla ateş etmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada bir kişinin silah çektiğini görmek sağlığının da bozulacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına delalettir.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments