Rüyada elimde silah görmek

Rüyada elimde silah görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, nefsine yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elimde silah gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Rüyada elimde silah görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine delalettir.

Rüyada elimde ekmek görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yanlış seçimler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin elimi tuttuğunu görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada elimi kınalı görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına tabir olunur.

Rüyada elimde çiçek görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elimle balık tutmak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Rüyada elimin kanadığını görmek bunun şans olacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elimi kesmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments