Rüyada yılan dilini koparmak

Rüyada yılan dilini koparmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, bol para kazanacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan dilini koparmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu yanıltıcı etkilere neden olabilir.

Rüyada yılan dilini görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada yılan dilli insan görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, işlerin günden güne bozulacağına delalettir.

Rüyada çatal dilli yılan görmek elinin darlığa düşeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Rüyada yılanın dilini koparmak maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet eder.

Rüyada yılanın dilini ısırmak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın dilini görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada yılanın dilini kesmek işlerinin düşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada yılan dili görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, sıkıntılarına ortak olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments