Rüyada yılan dili görmek

Rüyada yılan dili görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan dili gördüyseniz:

  • Mesafenizi korumalısınız.

Rüyada yılanın dilini koparmak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine alamet eder.

Rüyada yılanın dilini görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan dilini görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet eder.

Rüyada yılan dili kesmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada uzun dilli yılan görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına alamet eder.

Rüyada yılan dili görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada yılanın dilini ısırmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına işaret eder.

Rüyada yılan dilini koparmak sürekli ağlamaklı olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments