Rüyada yeşillikler arasında mezar görmek

Rüyada yeşillikler arasında mezar görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elinin darda kalmayacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşillikler arasında mezar gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada yeşillikler arasında mezar görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada iki mezar arasında yatmak topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine yorulur.

Rüyada yeşillikler arasında göl görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, sorumluluk alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillikler arasında gezmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşillikler arasında görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet eder.

Rüyada yeşilliklerin arasında yürümek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments