Rüyada yeşillikler arasında ev görmek

Rüyada yeşillikler arasında ev görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, üzüntülerin sona ereceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşillikler arasında ev gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan herkese bahsetmeniz durumunda eleştiri veya şikayetlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşillikler arasında ev görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillikler arasında gezmek iyi hissedileceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillikler arasında koşmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşilliklerin arasında yürümek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillikler arasında görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, haksızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillikler arasında mezar görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ekmek arası yeşillik görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments