Rüyada yeşillik yiyecek görmek

Rüyada yeşillik yiyecek görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada yeşillik yiyecek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Rüyada yeşil yiyecek görmek düzenin bozulacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada yeşillik yiyecek görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yiyeceklerin kurtlandığını görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bedava yiyecek almak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yiyecek atmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birinden yiyecek almak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete yiyecek atmak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalettir.

Rüyada çuvalla yiyecek görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments