Rüyada yiyeceklerin kurtlandığını görmek

Rüyada yiyeceklerin kurtlandığını görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada yiyeceklerin kurtlandığını gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada yiyecekte kurt görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize alamet eder.

Rüyada yiyeceklerde kurt görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına delalettir.

Rüyada kurtlu yiyecek görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yiyeceklerin kurtlandığını görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yiyecekte kurtçuk görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalettir.

Rüyada kurtlanmış yiyecek yemek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerin daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada bir yiyeceğin kurtlandığını görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına tabir olunur.

Rüyada yiyeceğin içinde kurt görmek kişinin kazancının çoğalacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hatice

Rüyamda bir yerden biryere gidiyoruz kalabalık tanıdıklar falan biryerde durduk 3 yere ateş yaktık bir şeyler yicez poşet lerin icindeki yiyecek ler hepsi kurtlanmış ama kurttan başka bişeyyok şaşırdım ben koyarken hiçbirşey yok tu dedim sonra peynir yiyelim dedim görünürde biseyyotu bir lokma ağzıma aldım ondada kurtlar çıkmaya başladı agzimdakini döktüm uyandim

Clash royal

Rüyamda kahvaltıda kaymak yiyorum ve yedikten sonra farkediyorum icinden 4 küçük kurt cikiyo falan bir süre uyuduktan sonra tekrar bir ruya bu sefer cilegin icinden kocaman bir kurt cikiyo solucan gibi