Rüyada yeşillenmiş tarla görmek

Rüyada yeşillenmiş tarla görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada yeşillenmiş tarla gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, ortak kaynak kullanımı ya da ekip çalışması gerektiren işlerinizi veya duygusal ilişkilerinizi ele alış biçiminizde haklıydınız.

Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çay tarlası görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalet eder.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işarettir.

Rüyada yeşillik tarla görmek zorlanacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil biber tarlası görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına işarettir.

Rüyada yeşil bir tarla görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çeltik tarlası görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine yorulur.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments