Rüyada yeşil bir tarla görmek

Rüyada yeşil bir tarla görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bir tarla gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gittiğiniz yolda sizi engellemek için elinden geleni yaptığını düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil pamuk tarlası görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına delalettir.

Rüyada yeşil darı tarlası görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek kişinin her daim iyi anılacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil başak tarlası görmek zenginlik kazanacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalet eder.

Rüyada tarla yeşillik görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil domates tarlası görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments