Rüyada yeşil çeltik tarlası görmek

Rüyada yeşil çeltik tarlası görmek unvan sahibi olacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, az çalışarak çok gezeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, elinin de bollaşacağına, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çeltik tarlası gördüyseniz:

  • Bazı düşüncelerinizin, fikirlerinizin, seçimlerinizin veya yapılmış anlaşmaların doğruluğu konusunda diğerlerinin fikirlerini alarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada yeşil çeltik tarlası görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada çeltik tarlası görmek kafasını toparlayamayacağına, mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada çeltik biçmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine alamet eder.

Rüyada çeltik görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine inanılır.

Rüyada tarla ve yeşillik görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil buğday tarlası görmek gönül kapılarının açılacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments