Rüyada yeşil ve siyah zeytin görmek

Rüyada yeşil ve siyah zeytin görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, sorunların tamamen biteceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işarettir.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin yemek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalettir.

Rüyada yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil siyah zeytin görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, eşe dosta yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine rivayet eder.

Rüyada tuzlu siyah zeytin yemek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok siyah zeytin görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, büyük bir işe kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments