Rüyada yeşil ve sarı renk görmek

Rüyada yeşil ve sarı renk görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ve sarı renk gördüyseniz:

  • Ne tür yöntemler kullandığınız ne yaptığınız kadar önemlidir.

Rüyada sarı yeşil renk görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada sarı ve yeşil renk görmek kişinin fakirleşeceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı sarı yeşil renk görmek büyük bir borcun altına gireceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ve sarı renk görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renkli muhabbet kuşu görmek yapılan hataların düzeltileceğine, layık olduklarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renkli kedi görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada sarı renk başörtü takmak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı renkli inek görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments