Rüyada sarı yeşil renk görmek

Rüyada sarı yeşil renk görmek zararların üst üste geleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, arkadaştan görülecek faydaya, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı yeşil renk gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada sarı yeşil renk görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı sarı yeşil renk görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada sarı ve yeşil renk görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, sözünde duracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ve sarı renk görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada altın sarısı renk görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına delalet eder.

Rüyada sarı renk badana yapmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına yorulur.

Rüyada sarı renk giymek üst üste birçok sorun yaşanacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada sarı renkte fare görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments