Rüyada yeşil trafik ışığı görmek

Rüyada yeşil trafik ışığı görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil trafik ışığı gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya çalışmalısınız.

Rüyada yeşil trafik ışığı görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, beddua ve ah alacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide yeşil ışık görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine inanılır.

Rüyada yeşil ışıkta geçmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ve kırmızı ışık görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ışık görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, güven kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, asosyal bir insan haline geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments