Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta bir ışık görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıktan ışık görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta ışık açmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına delalettir.

Rüyada karanlığa ışık tutmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak isteklerine kulak vereceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments