Rüyada yeşil top görmek

Rüyada yeşil top görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil top gördüyseniz:

  • Özel bir durum netlik kazanıyor.

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek çok zor dönemlerden geçeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalettir.

Rüyada yeşil erik toplayıp yemek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil incir toplayıp yemek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, zor bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada yeşil top görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil top biber görmek bir akrabadan hata görüleceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine yorulur.

Rüyada toplanmış yeşil zeytin görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillikte top oynamak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil erik toplarken görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments