Rüyada yeşil erik toplarken görmek

Rüyada yeşil erik toplarken görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeşil erik toplarken gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranmak için kendinizi yormayı bırakmalısınız.

Rüyada yeşil erik toplayıp yemek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil erik toplarken görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada erik toplayıp yemek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına tabir olunur.

Rüyada erik toplarken görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan erik toplayıp yemek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillikte top oynamak bir koyduğu işten üç alacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada toplanmış yeşil zeytin görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil top görmek rızkın ve kazancın artacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments