Rüyada yeşil taşlı yüzük vermek

Rüyada yeşil taşlı yüzük vermek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, düzeninin bozulacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük vermek gördüyseniz:

  • Rakipler veya arkadaşlar kan ter içinde merdivenlerin ilk basamaklarında olmasına rağmen, siz teras düzenlemesi yapmak üzere çatıyı teftişte olabilirsiniz.

Rüyada yeşil taşlı yüzük vermek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına işarettir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük almak onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalettir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments