Rüyada yeşil soğan sattığını görmek

Rüyada yeşil soğan sattığını görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin yaşanacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan sattığını gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilmek veya hayallerinizi gerçekleştirebilmek için başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Rüyada yeşil soğan çalmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine inanılır.

Rüyada yeşil soğan yaprağı görmek kazancını iki kat arttıracağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan sattığını görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pazardan yeşil soğan almak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine yeşil soğan vermek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada marul yeşil soğan görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil soğan yıkamak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine işarettir.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hastalıklarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments