Rüyada yeşil sarmaşık görmek

Rüyada yeşil sarmaşık görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işarettir.

Rüyada yeşil sarmaşık gördüyseniz:

  • Ticaret, alım satım, reklam, bilişim, pazarlama konularında görüşmeler artabilir.

Rüyada yeşil sarmaşık görmek ticaretinin de hızlanacağına, işlerinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada evde sarmaşık görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dertlerine derman bulacağına inanılır.

Rüyada sarmaşık toplamak verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada sarmaşık ağacı görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda sarmaşık görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada duvarda sarmaşık görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet eder.

Rüyada sarmaşık çiçek görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarmaşık dikmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments